Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın memesi yalamak

Rüyada kadın memesi yalamak

Rüyada kadın memesi yalamak zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet eder.

Rüyada kadın memesi yalamak gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerde romantizm artıyor, çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler, yeni aşklar ya da yaratıcılık gerektiren işlerde pırıltılı çalışmalar ön plana çıkıyor.

Rüyada kadın memesi yalamak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, desteksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada kadın ayağı yalamak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına yorulur.

Rüyada kadının avret yerini yalamak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, hedeflere ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü yalamak hem de iş hayatına yansıyacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına delalettir.

Rüyada kadın uzvu yalamak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının organını yalamak hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın yalamak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, işlerinde başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada kadını yalamak planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments