Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini yalamak

Rüyada elini yalamak

Rüyada elini yalamak vaaz ve nasihate, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini yalamak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada el yalamak üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işarettir.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Rüyada elini yalamak rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, rızık elde edeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli yalamak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin dilini yalamak ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin organını yalamak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments