Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmağını yalamak

Rüyada başkasının parmağını yalamak

Rüyada başkasının parmağını yalamak özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada başkasının parmağını yalamak gördüyseniz:

  • Başarabilirseniz herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada başkasının parmağını yalamak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, işlerinin bozulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına tabir olunur.

Rüyada parmaklarını yalamak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, geçiminin güçleşeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına inanılır.

Rüyada parmak yalamak büyük sıkıntılar çekeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağını yalamak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağı yalamak kişinin başarılarının artacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada atın yaladığını görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sorunların çabucak halledileceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, verdiği sözleri tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını yalamak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments