Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal yaladığını görmek

Rüyada bal yaladığını görmek

Rüyada bal yaladığını görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına alamet eder.

Rüyada bal yaladığını gördüyseniz:

  • Net cevaplar almak istiyorsanız on göre sorular sormalısınız.

Rüyada bal yaladığını görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak yalamak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, Allah’a dua edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak güzel sözler işiteceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıçak yalamak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet eder.

Rüyada kadın uzvu yalamak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada rahim yalamak kısmetlerini de göremeyeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dil yalamak maddi sıkıntısı olmayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kan yalamak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, endişelerin sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments