Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sivilcesini sıkmak

Rüyada birinin sivilcesini sıkmak

Rüyada birinin sivilcesini sıkmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, yokluk içine düşeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sivilcesini sıkmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatlatacak önemli bir gelişme olacak.

Rüyada siyah sivilce sıkmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak ayıplı yolara sapacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük sivilce sıkmak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada burunda sivilce sıkmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynada sivilce sıkmak hırsızlık yapacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sivilceyi sıkmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments