Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sivilce sıkmak

Rüyada siyah sivilce sıkmak

Rüyada siyah sivilce sıkmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, ortaklıkların bozulacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı olayların netleşmeye başladığını görebilirsiniz.

Rüyada siyah sivilce sıkmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, ticaret hayatına atılacağına tabir olunur.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada kendi sivilceni sıkmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada burundan sivilce sıkmak işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, kendi işinin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük sivilce sıkmak kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, doğru bir karar verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments