Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta sivilce sıkmak

Rüyada bacakta sivilce sıkmak

Rüyada bacakta sivilce sıkmak hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Aniden bir yere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak kazalara ve belalara yakın duracağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına alamet eder.

Rüyada kendi sivilcesini sıkmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada burundan sivilce sıkmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, aradaki buzları eriteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, başka işler deneyeceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasının sivilcesini sıkmak aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işarettir.

Rüyada başkasının sivilce sıkmak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments