Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sırtında sivilce görmek

Rüyada birinin sırtında sivilce görmek

Rüyada birinin sırtında sivilce görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına delalet eder.

Rüyada birinin sırtında sivilce gördüyseniz:

  • Belli bir duruma zarifçe hız kazandırmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada sırtında büyük sivilce görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sivilceli sırt görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, karlı işler yapacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada sırtında sivilce görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek kötü işlere girmeyeceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtta sivilce görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, zenginliğini kaybedeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak ayrılığın sandığından da uzun olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments