Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yanlış yönlendirebilir.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sivilceli sırt görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında sivilce görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtta sivilce görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sırtında sivilce görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işarettir.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, tutulan yolun isabetli olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments