Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında sivilce görmek

Rüyada sırtında sivilce görmek

Rüyada sırtında sivilce görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında sivilce gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu gözden geçirebilir bilgi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine inanılır.

Rüyada sırtında sivilce görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada sırta sivilce görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, kısa süre içinde engelleneceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtta sivilce görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtında sivilce görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivilceli sırt görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada sırtında büyük sivilce görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments