Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivilceli sırt görmek

Rüyada sivilceli sırt görmek

Rüyada sivilceli sırt görmek dertlerinin sonunun geleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, başarı kaydedeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sivilceli sırt gördüyseniz:

  • Daha sonra karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Rüyada birinin sırtında sivilce görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivilceli sırt görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine delalet eder.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sırta sivilce görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında büyük sivilce görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada sırtında sivilce görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments