Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında sivilce patlatmak

Rüyada sırtında sivilce patlatmak

Rüyada sırtında sivilce patlatmak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, ekmek kapılarının kapanacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, daha pozitif biri olacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak gördüyseniz:

  • Maddi anlaşmaları, finansal girişimleri veya ortaklık ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda sağlam temellere dayalı olmayan anlaşmalar yapabilir veya sözler verebilirsiniz.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak sıkıntılı günler geçirileceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kafada sivilce patlatmak yapacağı planların altüst olacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sivilce patlatmak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına delalettir.

Rüyada büyük sivilce patlatmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivilcesini patlatmak iyiliğe ve güzelliğe, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlayan sivilce görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments