Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtta sivilce görmek

Rüyada sırtta sivilce görmek

Rüyada sırtta sivilce görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, ondan şifa göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, aksiliklerin son bulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sırtta sivilce gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek sandığınız kadar zor olmayabilir.

Rüyada sırtını sivilceli görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, kazanç kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sırtında sivilce görmek oldukça büyük başarılara, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak çektiği yokluğun unutulacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine işaret eder.

Rüyada sırtında sivilce görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivilceli sırt görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yükünün hafifleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments