Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek

Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek

Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalettir.

Rüyada başkasının sırtında sivilce gördüyseniz:

  • Herkese şirin görünmek uğruna, sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada sırtında sivilce görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalettir.

Rüyada birinin sırtında sivilce görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine alamet eder.

Rüyada sivilceli sırt görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının da bozulacağına inanılır.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, işlerin aksamayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada sırtını sivilceli görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına yorulur.

Rüyada sırtta sivilce görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments