Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtına masaj yaptırmak

Rüyada sırtına masaj yaptırmak

Rüyada sırtına masaj yaptırmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada sırtına masaj yaptırmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtına masaj yaptırmak yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalettir.

Rüyada sırta masaj yapmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada masaj görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına tabir olunur.

Rüyada masaj salonu görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, imkânlarını kaybedeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ölüye masaj yapmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadına masaj yapmak problemlere çözüm bulunacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments