Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, hayırlı terfiler alınacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri veya ailenizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbe masaj yapmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, işlerin kara geçeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kalp masajı yapmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalp masajı yapmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine kalp masajı yapmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada kalp masajı görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, bolluk içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kalp masajı yaptığını görmek gelir kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments