Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırta krem sürmek

Rüyada sırta krem sürmek

Rüyada sırta krem sürmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada sırta krem sürmek gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çalıştığınız şeyleri korumalısınız.

Rüyada birinin sırtına krem sürmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada sırtına krem sürmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sırta krem sürmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına alamet eder.

Rüyada sırta krem görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, başa iş açacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işarettir.

Rüyada bacağa krem sürmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, duaların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada birine krem sürmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne krem sürmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye krem sürmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments