Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırta krem görmek

Rüyada sırta krem görmek

Rüyada sırta krem görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, bol muhabbette olacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada sırta krem gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşabilir, planlarınızı uygulamanızı kolaylaştıracak keyifli aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada sırta krem sürmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada sırta krem görmek konforundan da ödün vereceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet eder.

Rüyada sırtına krem sürmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalettir.

Rüyada birinin sırtına krem sürmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kafasının sakinleşeceğine inanılır.

Rüyada krem renk ayakkabı görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe krem sürmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada krem takım elbise görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil krem görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments