Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin silahla vurulduğunu görmek

Rüyada birinin silahla vurulduğunu görmek

Rüyada birinin silahla vurulduğunu görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine inanılır.

Rüyada birinin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmak gerekiyor olabilir.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak işlerinde verimin artacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, hayallerine kavuşacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının silahla vurulduğunu görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulur.

Rüyada silahla elden vurulmak doyasıya hasret gidereceğine, kıdem atlayacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet eder.

Rüyada silahla elinden vurulmak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kendini silahla vurulduğunu görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, dişe diş savaşacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini silahla vurulduğunu görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, şeref ve rütbeye, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments