Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, hasret çekileceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulur.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bozuk gıda maddeleri yüzünden hastalanmaya açıksınız.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına inanılır.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı yorulur.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak onları kendi gözünden bile sakınacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek kırılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah tarafından vurulmak bolluk ve bereketin artacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, bunun da geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments