Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini silahla vurulduğunu görmek

Rüyada kendini silahla vurulduğunu görmek

Rüyada kendini silahla vurulduğunu görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, huzurlu bir insan olacağına, kısmetlerin artacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kendini silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Rüyada silahla elinden vurulmak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada başka birinin silahla vurulduğunu görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak başına çok güzel olaylar geleceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet eder.

Rüyada silahla boynundan vurulmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolundan silahla vurulmak hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret etmektedir.

Rüyada omzundan silahla vurulmak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynundan silahla vurulduğunu görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynundan silahla vurulmak sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments