Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, işinde başarılı olacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak aile hayatının kötüye gideceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, malların çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, büyük bir özgüven kazanacağına işarettir.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, strese gireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet eder.

Rüyada kalbinden vurulmak bahtın açık olmasına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, muradına eremeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin kalbinden vurulduğunu görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek gelişim içine girileceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments