Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla elinden vurulmak

Rüyada silahla elinden vurulmak

Rüyada silahla elinden vurulmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, verimli işlere gireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla elinden vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri özgürleşmenizi sağlayabilir ya da gelecekle ilgili yeni şeyler vaat edebilir.

Rüyada elinden silahla vurulmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına yorulur.

Rüyada silahla elinden vurulmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına inanılır.

Rüyada sol elinden vurulmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine rivayet eder.

Rüyada elinden vurulduğunu görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, dünya malına kavuşulacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada sağ elinden vurulmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinden vurulmak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Rüyada düşmanın elinden silah almak trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinin elinden silah almak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments