Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla elden vurulmak

Rüyada silahla elden vurulmak

Rüyada silahla elden vurulmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada silahla elden vurulmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda danışmanlık almanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada silahla elden vurulmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada elden vurulmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada sol elden vurulmak sorunlarının artacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada elden kan aldırmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elden para vermek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hep dinç ve genç kalacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada elden bıçaklanmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elden bıçak almak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada elden tutmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments