Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının silahla vurulduğunu görmek

Rüyada başkasının silahla vurulduğunu görmek

Rüyada başkasının silahla vurulduğunu görmek rakiplerine yenileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, rızkın gittikçe azalacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına işaret eder.

Rüyada başkasının silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerin dikkatini çekebilmek için sabırsızlanabilirsiniz.

Rüyada oyuncak silahla vurulmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada silahla elden vurulmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalettir.

Rüyada silahla kafadan vurulmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada karnından silahla vurulmak maddi sorunlarının çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun silahla vurulduğunu görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kafadan silahla vurulmak patron koltuğuna yükseleceğine, sorunların tarihe karışacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine işarettir.

Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada baştan silahla vurulmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments