Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla omuzundan vurulmak

Rüyada silahla omuzundan vurulmak

Rüyada silahla omuzundan vurulmak günden günde daha fazla stres yapacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine yorulur.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak gördüyseniz:

  • İşleri halledebilecek yetenekte kişi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yüzünün de güleceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine alamet eder.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına tabir olunur.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, sorunların çözüm bulacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada omuzdan vurulmak geri plana düşeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hasta ve zor geçireceğine tabir olunur.

Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, dileklerinin yerine geleceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet eder.

Rüyada alnından silahla vurulmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada kafasından silahla vurulmak işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, önemli yerlere geleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments