Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sigara içmek

Rüyada birinin sigara içmek

Rüyada birinin sigara içmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sigara içmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada eşinin sigara içmek işlerinde atılıma geçeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine işaret eder.

Rüyada arabada sigara içmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, kötü halin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinden sigara alıp içmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine alamet eder.

Rüyada sürekli sigara içmek mutluluğunun büyüyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada tütün sigara içmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, işte de mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada gizlice sigara içmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, takdir toplayacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada sarma sigara içmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına inanılır.

Rüyada namaz kılarken sigara içmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments