Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabada sigara içmek

Rüyada arabada sigara içmek

Rüyada arabada sigara içmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabada sigara içmek gördüyseniz:

  • Düşünürken kendinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada arabada sigara içmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada ramazanda sigara içmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada gece sigara içmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle sigara içmek kazançtan yana kara geçeceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okulda sigara içmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalettir.

Rüyada derste sigara içmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, sorunların günden güne artacağına, fenalıkta bulunmaya işarettir.

Rüyada eşinin sigara içmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments