Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden sigara alıp içmek

Rüyada birinden sigara alıp içmek

Rüyada birinden sigara alıp içmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Rüyada birinden sigara alıp içmek gördüyseniz:

  • Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada birinden sigara alıp içmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalet eder.

Rüyada başkasından sigara alıp içmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinden su alıp içmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada birinden su alıp içmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, canın derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada çikolatalı sigara içmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta alamet etmektedir.

Rüyada birinin sigara içmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işaret eder.

Rüyada biriyle sigara içmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, içebileceğine delalettir.

Rüyada kaçak sigara içmek kendine döneceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments