Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gizlice sigara içmek

Rüyada gizlice sigara içmek

Rüyada gizlice sigara içmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada gizlice sigara içmek gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Rüyada gizlice sigara içmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, bereketli işler yapılacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada gizlice içki içmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir eve gizlice girdiğini görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalettir.

Rüyada birinin evine gizlice girmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, engellerin aşılacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve gizlice girmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının evine gizlice girmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun evine gizlice girmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gizlice evlenmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments