Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli sigara içmek

Rüyada sürekli sigara içmek

Rüyada sürekli sigara içmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sürekli sigara içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önerilerine açık olmanız keyifli maceraları beraberinde getirebilir.

Rüyada sürekli sigara içmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli su içmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kahve sigara içmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara sarıp içmek kazancının eksileceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine yorulur.

Rüyada çay ve sigara içmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa tabir olunur.

Rüyada ince sigara içmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet eder.

Rüyada karşılıklı sigara içmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, zorlukların son bulacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments