Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sigara aldığını görmek

Rüyada birinin sigara aldığını görmek

Rüyada birinin sigara aldığını görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, giderlerin artış göstereceğine delalettir.

Rüyada birinin sigara aldığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı küçük değişiklikler olabilir.

Rüyada birinin sigara aldığını görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada birinden sigara aldığını görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sigara satın aldığını görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, insanlardan uzaklaşacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına yorulur.

Rüyada sigara aldığını görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada denizde sigara içmek mutluluğunun artacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada işyerinde sigara içmek manevi olarak çok yıpranılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Rüyada sigara çiğnemek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta sigara söndürmek bağının ve bahçesinin de artacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments