Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara çiğnemek

Rüyada sigara çiğnemek

Rüyada sigara çiğnemek endişelerinin son bulacağına, geçiminin zor hale geleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, sıkıntılarından arınacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara çiğnemek gördüyseniz:

  • Açık olmayan durumları aydınlatmak için soru sormak gerekebilir.

Rüyada sigara çiğnemek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan eti çiğnemek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir çiğnemek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, borçların hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada ölü eti çiğnemek geleceğe dair planlar yapacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulur.

Rüyada çiğ et çiğnemek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, mutluluğun kapıyı çalacağına yorulur.

Rüyada insan eti çiğnemek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına alamet eder.

Rüyada sabun çiğnemek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işaret eder.

Rüyada maydanoz çiğnemek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments