Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara aldığını görmek

Rüyada sigara aldığını görmek

Rüyada sigara aldığını görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara aldığını gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme niyetinizin maddi boyutu olabilir.

Rüyada birinden sigara aldığını görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara aldığını görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada sigara satın aldığını görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, adının ülke dışında yayılacağına işaret eder.

Rüyada birinin sigara aldığını görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara kırmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine sigara ikram etmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, ruhen rahatlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada işyerinde sigara içmek hak yolundan ayrılacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada ağzında sigara görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments