Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde sigara içmek

Rüyada denizde sigara içmek

Rüyada denizde sigara içmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada denizde sigara içmek gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek aşk hayatınızda yukarda söylenenler geçerlidir.

Rüyada denizde sigara içmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada oruçken sigara içmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda sigara içmek çalıştığına değeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, hep onlara layık olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki sigara içmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, onlara galip geleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada zevkle sigara içmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla sigara içmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada babanın karşısında sigara içmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına rivayet eder.

Rüyada uzun sigara içmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, zorluklarını aşacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments