Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinde sigara içmek

Rüyada işyerinde sigara içmek

Rüyada işyerinde sigara içmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, güzel bir döneme girileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde sigara içmek gördüyseniz:

  • Kararsız olmanız aleyhinize durumlara yol açabilir.

Rüyada işyerinde sigara içmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gizlice sigara içmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kaçak sigara içmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada okulda sigara içmek fenalıkta bulunmaya, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta sigara içmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada annenin yanında sigara içmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada zevkle sigara içmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada acı sigara içmek atılan adımların zorluk yaratacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments