Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara satın aldığını görmek

Rüyada sigara satın aldığını görmek

Rüyada sigara satın aldığını görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada sigara satın aldığını gördüyseniz:

  • İyi giden şansınızdan faydalanmaya çalışın.

Rüyada sigara satın aldığını görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara paketi satın almak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kazancın yarı yarıya artacağına delalettir.

Rüyada sigara satın almak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sigara aldığını görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden sigara aldığını görmek statü atlayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sigara aldığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalettir.

Rüyada kuzu satın aldığını görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karpuz satın aldığını görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments