Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden sigara aldığını görmek

Rüyada birinden sigara aldığını görmek

Rüyada birinden sigara aldığını görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, eline geçen paraları tutamayacağına, yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden sigara aldığını gördüyseniz:

  • Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır.

Rüyada sigara satın aldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine işaret eder.

Rüyada birinin sigara aldığını görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden sigara aldığını görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada sigara aldığını görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin yanında sigara içmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara kolisi görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada sigara yakmak kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölen birine sigara vermek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments