Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni kıskandığını görmek

Rüyada birinin seni kıskandığını görmek

Rüyada birinin seni kıskandığını görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, sevinç ve sürura, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin seni kıskandığını gördüyseniz:

  • Hoşgörülü bakış açısıyla, yumuşak griliklerin daha çok kişi için iyi sonuçlar doğurabileceğini unutmayın.

Rüyada birinin seni kıskandığını görmek çok sevineceğine, sevineceğine, hem itibar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi kıskandırmak ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak uykusuz geceler yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinizi kıskanmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı kıskanmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments