Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, işlerinde verimin artacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi istemediğiniz şeyler yapmaya zorlamasına izin vermeyin.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, elinin darlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin seni kıskandığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek sağlık ve hayır getireceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, dertlerinden arınacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, mal mülk kazanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kıskanmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini kıskanmak işlerin rast gideceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini kıskandığını görmek bereketli işlere gireceğine, şansının hep açık olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments