Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yaptığı işte sivrileceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskanmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskanmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, güzel huylarını terk edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, karamsar olacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin seni kıskandığını görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments