Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kıskandırmak

Rüyada sevgiliyi kıskandırmak

Rüyada sevgiliyi kıskandırmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, kötü günlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi kıskandırmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk, görev veya planlarınızı müzakere edebilirsiniz.

Rüyada sevgilinizi kıskanmak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi kıskanmak üzgün ve hasta olacağına, ön plana çıkacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, biraz dinleneceğine inanılır.

Rüyada sevgili kıskanmak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, huzur içinde yatacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kıskandırmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini kıskanmak dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments