Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, başının ağrıyacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak gördüyseniz:

  • Agresif bir tutum içine girmektense açıklayıcı veya iletişime açık bir tavrı benimsemeniz olayların pozitif akışında önemli rol oynayabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskanmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskanmak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi kıskanmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments