Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinizi kıskanmak

Rüyada sevgilinizi kıskanmak

Rüyada sevgilinizi kıskanmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinizi kıskanmak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, ne yapacağını şaşıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini kıskanmak kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi kıskanmak kötü bir duruma düşüleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine inanılır.

Rüyada sevgilisini kıskanmak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kıskandırmak müjdeli olaylar yaşayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinizi kıskanmak kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilini kıskanmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çocuk sahibi olacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments