Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı kıskanmak

Rüyada sevdiği kızı kıskanmak

Rüyada sevdiği kızı kıskanmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı kıskanmak gördüyseniz:

  • İşinize odaklanın.

Rüyada sevdiği kızı kıskanmak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin kıskandığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı kıskanmak pek çok fırsatı kaçıracağına, dış ticarete atılacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kıskandığını görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin birini kıskanmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, gelirinin çoğalacağına, para sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği insanı kıskanmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments