Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin şemsiye verdiğini görmek

Rüyada birinin şemsiye verdiğini görmek

Rüyada birinin şemsiye verdiğini görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çevresinin genişleyeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin şemsiye verdiğini gördüyseniz:

  • Seçimler yapmalısınız.

Rüyada birinin şemsiye verdiğini görmek bahtının güzelleşeceğine, onurlu bir hayat süreceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış şemsiye görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada şemsiye kaybetmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada ters dönmüş şemsiye görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek hayallerinin gerçek olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada şemsiye görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, eşi tarafından yüceltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde şemsiye görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet eder.

Rüyada sarı şemsiye görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments