Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters dönmüş şemsiye görmek

Rüyada ters dönmüş şemsiye görmek

Rüyada ters dönmüş şemsiye görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters dönmüş şemsiye gördüyseniz:

  • Geniş düşünmelisiniz.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, doğru yolu bulacağına işaret eder.

Rüyada ters şemsiye görmek evliliğinde mutlu olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine delalettir.

Rüyada şemsiyeyi ters görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işarettir.

Rüyada ters dönmüş şemsiye görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına inanılır.

Rüyada mavi renk şemsiye görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kız çocuğunun olacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı şemsiye satın almak çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı şemsiye görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments