Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde şemsiye görmek

Rüyada elinde şemsiye görmek

Rüyada elinde şemsiye görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde şemsiye gördüyseniz:

  • Öğrenebilmek için denemeniz gerekiyor.

Rüyada elinde şemsiye görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada birinin elinde şemsiye görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine tabir olunur.

Rüyada yeni şemsiye almak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, pişman olacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye kapatmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, planlarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada şemsiye vermek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalı şemsiye görmek rakiplerine karşı fark atacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına tabir olunur.

Rüyada deniz şemsiyesi görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına yorulur.

Rüyada şemsiyenin görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments