Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye görmek

Rüyada şemsiye görmek

Rüyada şemsiye görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yaşamının da düzene gireceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret eder.

Rüyada şemsiye gördüyseniz:

  • Çevreden gelen fikirler doğrultusunda saçma planları yürürlüğe sokup kendi işinizi zorlaştırabilirsiniz.

Rüyada birinin şemsiye verdiğini görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada birçok şemsiye görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada pazar şemsiyesi görmek başarılarının ve kazancının artacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada yeni şemsiye görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi şemsiye görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, alim insanlardan sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renk şemsiye görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada şeffaf şemsiye görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine yorulur.

Rüyada şemsiye tamir etmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments