Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, bol rızık sahibi olunacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evrakların gözden geçirilmesi gerekiyor.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek güzel günlerinin geride kalacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek moralini ve neşesini kaybedeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, aile hayatına adım atılacağına delalet eder.

Rüyada şemsiye ve yağmur görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işarettir.

Rüyada yağmur şemsiye görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur ve şemsiye görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işarettir.

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments